Основные блюда из мяса и птицы

 
1. Котлета по-київськи
110/40 г. 98 грн.
2. Медальйони з яловичини
300 г. 259 грн.
3. Медальйони зі свинини з соусом демігляс
400 г. 239 грн.
4. Грудка качина з грушею
300 г. 248 грн.
5. Солодке курчатко
300 г. 156 грн.
6. Куряче філе на рисовій подушці
345 г. 169 грн.
7. Хуторська свіжина
400 г. 139 грн.

Coffee Bar

Ut sit amet convallis odio, et semper mi. Ut facilisis id eros vel tristique. Aenean venenatis scelerisque convallis. Proin molestie tellus eu ante rutrum mattis. Donec vitae metus ut lorem dictum ultricies.

SEAT UP TO 50 GUESTS

Restaurant

Ut sit amet convallis odio, et semper mi. Ut facilisis id eros vel tristique. Aenean venenatis scelerisque convallis. Proin molestie tellus eu ante rutrum mattis. Donec vitae metus ut lorem dictum ultricies.

SEAT UP TO 50 GUESTS