Основные банкетные блюда

 
1. Котлета по-київськи
110 г. 56 грн.
2. Перець фарширований
1000 г. 299 грн.
3. Голубці
250 г. 76 грн.
4. Печінка індича з грушею
230 г. 98 грн.
5. Печеня з ребрами
400 г. 89 грн.
6. Печеня з грибами
400 г. 79 грн.
7. Печеня з м’ясом та грибами
500 г. 102 грн.
8. Сан-вен-сан
180/10 г. 79 грн.
9. Свинина в беконі з грибним соусом
600 г. 320 грн.
10. Ребро в медово-соєвому соусі
1000 г. 650 грн.
11. Биток з грибами під сиром
180 г. 86 грн.
12. Биток з помідорами під сиром
180 г. 86 грн.
13. Картопля запечена по-селянськи
1000 г. 146 грн.

Coffee Bar

Ut sit amet convallis odio, et semper mi. Ut facilisis id eros vel tristique. Aenean venenatis scelerisque convallis. Proin molestie tellus eu ante rutrum mattis. Donec vitae metus ut lorem dictum ultricies.

SEAT UP TO 50 GUESTS

Restaurant

Ut sit amet convallis odio, et semper mi. Ut facilisis id eros vel tristique. Aenean venenatis scelerisque convallis. Proin molestie tellus eu ante rutrum mattis. Donec vitae metus ut lorem dictum ultricies.

SEAT UP TO 50 GUESTS